mielőtt tetováltatsz 2.rész

mielőtt tetováltatsz
2.rész.

 

Akkor most elolrol : Poros Polc, koszos üvegek, DOHÁNYFÜST ! Vleee .. fujj!
AZ ELOZO részben NEM említettem, most kitérek rá: DohányFÜST ! Dohányzást azért NE TURJÜK EL , miközben a tattoos épp rajtunk dolgozik, bár egy komoly tetováló soha NEM IS tesz ILYET ! az SE szerencsésebb helyzet ha épp mást tetovál dohányzás közben, de az már nem a mi hatáskörünk! Amugy meg ha csak megy a bagzás közben és nem egy szalonban ülsz ahol makula higénia miatt papíron tiltott, nyugodt lehetsz, nem fogsz elfertőződni, amennyiben minden más megfelelő és rendjén van!

a SZÉK, ÁLTALÁBAN egy OPTIKAI TUNINGVEZRIÓS fogorvosi, vagy kozmetikai szék! ( engem egy puffon varrtak:) ) A kerti NAPOZÓ , vagy muanyag szék, illetve puff ;) elvileg NEM JÓ! A FELSZERELÉS AZ legyen CSILLI - VILLI , a tetováló elotted szerelje össze a gépet! Figyelni kell arra is, hogy a MESTERÜNK meggyozodjön arról, hogy a tuk épek-e, nem görbék, és nincsenek elhajolva? EZT minden TETOVÁLÁS ELOTT nagyítóval MEG KELL NÉZNIE ! Ha nem tenné meg, és a TUK NEM ÉPP A LEGFÉNYESEBB állapotukban vannak, akkor a tetoválás vérezni fog (elofordulhat, hogy mástól is vérzik, tehát ha azt látjuk akkor nem kell rögtön arra gondolni, hogy biztos szar a tu, csak nem foglalkozik vele a mester... ez esetben nyugodtan tegyük fel a kérdést: Miért/mitol vérzik így? Ha nem kaptunk kielégítendo választ, lehet tovább kérdezi, hivatkozva az itt olvasottakra, hogy: akkor ugye nem a tuk a görbék? Mert olvastam egy oldalon, hogy az is lehet az oka!? ... erre egy megfelelo, nem flegma, hanem megnyugtató választ kell kapnod!) a bor pedig szétronyolódni!
Egy "muhelyben" általában több gép van! ... ( általában! tehát ha csak egyet találun nem kell semmi rosszra következtetni, attól még lehet nagyon ügyes a tetoválónk, max az anyagi helyzetét vehetjük fontolóra ... (nekem is csak egy gépem volt a kezdetek kezdetén;) ) és a tuket az összeszerelés után is ellenorizni szükséges!

GUMIKESZTYU: FONTOS eleme nagyon a dolognak!!! CÉLJA : NE LEGYEN tintás és koszos a tetoválónk keze! LEGYEN kesztyu... figyelj ODA RÁ ! Ha nincs kérdezd meg miért nincs? ha kielégíto és meggyozo választ kapsz, és úgy érzed lehet folytatni annak hiányában is, akkor HAJRÁ !!!

A FESTÉKEK : hejes kis FLAKONOKBAN vannak: 10ml, 30ml, 50ml, 100-150ml...
Ha ROTRING vagy HOLLÓTUS : NYOMÁS KIFELÉ... ha ez egyértelmuen látszik is célszero elmesélni és továbbadni a hely jellemzoit! ;)
Ez mondjuk ritka dolog nagyon, bár volt szerencsém hallani már ilyenrol is! Ha mégis megtörténne a dolog:
Benned marad a rotring tus is, nagyjából elég szépen is! Meghalni sem fogsz tole, max egy kis borrák ( nagyon kis esély van erre is ) DE AZ AKKOR SEM ARRA VALÓ ! tehát ha már fizetsz, akkor legyen normális MINDEN !

Hogy MENNYIBE KERÜL ???
Profival NE ALKUDOZZ ! de az árat MINDIG ELORE BESZÉLJÉTEK MEG!!!

ALKOHOLT, DROGOT , vagy bármilyen MÁS KÁBÍTÓSZERT NE FOGYASSZ sem a tetoválás ELOTT sem KÖZBEN, de még RÖGTÖN UTÁNA sem ! az ilyen fajta szerek, kitágítják a vérereket, és ettol igen vérzékenny válik a borfelület, a vér pedig kimoshatja a borbol a tintát kisebb mértékben, ami fakíthatja a tetoválást!

NE MOZOGJ, NE UGRÁLJ ÉS NE RÁNGATÓZZ!!!
tudjuk, hogy FÁJ ! - elhiheted -, igyekszünk úgy csinálni, hogy a legkevésbé fájjon! A tetoválás ezzel jár! HA FICÁNKOLSZ akkor az nyomot hagy a tetoválásodon! A TETOVÁLÓ ronthat, foként a kontúrok vezetésénél, ugra-bugra közben!
Ha bármi van: ROSSZUL ÉRZED MAGAD, SZÉDÜLSZ, akkor szólj bátran, .. NE VÁRD MEG MÉG összeesel! Általában mindig van a szalonokban: SZOLOCUKOR : - vérnyomás -

sok sikert!!!

árajánlat: kattints a képen!

price / árak -klikk-

mya & buksy
20 372 29 36

buksyArtTattoo a
tetoválóműhely


Támogatónk:

kattints a képre