bevezető (általános.)


a Tattoo menü írására a tetoválásukat tervező laikusokban felmerülő esetleges kérdések megválaszolása sarkallt 

NOS!

Sokan ismernek, van aki csak mint a tetoválását készítő embert, van aki a mindennapjaim is. 
amit most itt olvashattok nem célirányosan szánom bizonyos személyeknek, hanem az esetleges félreértéseket szeretném elkerülni. Régóta szívemben van ennek a gondolatnak, az eddigi munkám tapasztalatai során egy mindent megelőző, valahol minden ember számára egyértelműen átlátható, és érthető info átadása. 

A bevezetés menüpont első hangvételben történő megírása alatt egy általam is türelmetlenül megélt visszatérő konfliktus helyzetre reagáltam általánosan úgy, ahogy utóbb megbántam már. Ezért is Irtam át ezt a bevezetést. Az aki olvasta az ezt megelőző verziót, remélem eljut ujra ide! Tetoválásukat tervezők, tetováltatók köreiben felmerülő gondolat, de valahol azt kell mondjam ez inkább az ismeret hiányában bennünk tévesen kialakuló általuk az eddig látottak alapján vélt dolog. Vagyis: 
Általánosan azt kell mondjam, az emberek nagytöbbsége a tetoválás folyamatát egy hihetetlenül egyszerű, könnyen és gyorsan készíthető folyamatnak véli! De ez nem így van! SŐT!

itt most nem is részletezném azokat a dolgokat, amikkel pontosan példázni lehet, hiszen ez az egész Tattoo menü, ennek a bemutatásáról és laikusok számára is a tetoválás folyamatába mélyebb betekintést nyújtó információval szolgál!

Igyekszem minél több olyan dologról, témakörről írni, ami ezt az információhiányt pótolja.

Figyelmeteket, és ennek olvasására szánt időtöket köszönöm!