rajzról, tetoválásról egy apro rövid

2013.06.13 13:48

Ha valóban hozzáértően, szépen és igényesen elkészített tetoválásokat szeretnél készíteni, tudnod és ismerned kell az adott tetoválás rajzos elkészítési menetét is. Ha tisztában vagy azzal, hogy hogyan rajzolnád meg egy papírlapra maximum két ceruza és hegyező használatával az épp készülő tetoválást, máris gyorsabban és hamarabb fogod elkészíteni azt a bőrre is, ugyanis egy tetoválás elkészítése alatt sem mindegy hogy mikor húzzuk fixre az éleket, vagy éppen mikor és mit is fogunk teljesen tömörre, egybefüggővé színezni.




rajzkészségünk fejlődése alatt, amíg az egy a tetoválás készítéséhez megfelelő szintet el nem ér, szigorúan csak elméletben tanítom a tetováló gép működését, annak részeit, felépítését, karbantartását és szerelését. Valamint a tű bőrre kifejtett hatásait tetoválás közben, illetve milyen géptartási és ezáltal a festék bőr alá juttatásához szükséges egyéb technikákat alkalmazunk majd tetoválás alatt,



Nem fogunk csendéleteket és talán nehéz, de alap dolgok rajzolásával foglakozni mint pl.: a kocka. Mindenki tud kockát rajzolni, de kevesen ismerik és értik annak rendszerbeli felépülését. Ezt az elméleti rendszert fogom nem egy kocka vagy bármilyen más egyszerűbb tárgy, dolog megrajzolására fordítani, hanem általánosan magára a rajz készség megértésére irányítani.

Lássuk ezt gyakorlatban. 

Bejegyezte:

mya & buksy
20 372 29 36

buksyArtTattoo a
tetoválóműhely


Támogatónk:

kattints a képre