megjegyzésemmel egybekötött jogi nyilatkozatom

2013.05.22 18:35

 

blogoldalam jogi nyilatkozata! (facebookon történő megosztásom során egy megjegyzés született, melyet úgy döntöttem elmentek bolgoldalamon is)


a jogi nyilatkozaTOm itt olvashatod: (olvasását azonban nem ajánlom!)
https://buksyarttattoo.webnode.hu/jogi-nyilatkozatom/


a jogi nyilatkozatom megírásának láttam neki, tehát ez a jogi nyilatkozatom.
aki kritikai szemmel tekint a világra, már az első mondatomba...
azonban a végigolvasását követő azt kell mondjam: mondhatsz bármit erre mint kritikus, Tudom! a különbség köztünk, én elfogadom azt is amit nem lehet, mert azzal már mégis létező, te viszont megsérülsz lélekben ha valamit nem tudsz mégiscsak...

tehát lépj tovább! Nem át a túloldalra, mert én nézeted és gondolkozásod szerint akkor a túloldalon állok veled szemben, mert erre is azt mondom: nem! van egy harmadik is, még több száz, előbb értsd meg a harmadikat, érd el elméddel, ehhez azonban szükséged van arra, h. az általad hitt oldal szerinted ellen oldalát, túloldalát, a kritikai alapot elfogadd, és megértéseddel életben tudj maradni ott, anélkül h kritizálnád annak eszméi szerint azt az oldalt ahonnan átléptél, csupán észre sem veszed! - pedig ha hiszed, ha nem, nap mint nap átlépsz...

ha megérted a harmadik "oldalt" (síkot") rájössz nem csupán ennyi a világ. Majd meglátod azt, ami efelett az egész felett áll!



 
mi tettük magunkat emberré, és a világűrben a bolygókat is, ha azok valóban azok, mi nevezzük annak.
ez önmagában nem jelent semmit, az már annál inkább, hogy úgy gondoljuk mindenhol az van amit a sajátos elfogadott tudósaink, saját elméjükkel 3-4 ember közös megbeszélésével számunkra közzé tesznek!
 
a világűr globálisan, emberi elmével felfoghatatlan számokban mérve, beszélve annak energiáiról, mert egy fekete lyuk, az NA, mégis csak egy fekete lyuk! sosem láthatunk ahhoz hasonlót sem, mert elnyel azonnal.Azonban számos anyagokban kijelenti a tudomány, hogy a mérték a mérvadó! tehát fekete lyuk, a inter-kozmikus galaxis méretéhez képest mint megjelenő energia és abból a távlatból figyelve azt egy igen lassú mozzanat, ám közelről mégis más, ... az emberhez képest a föld nevű bolygón is biztosan megtalálható ugyan ez az aránykép! Még olyan távlatokban gondolkodunk vizsgálódunk, melyről tudja az akkor épp élő, hogy sosem juthat el oda, vizsgálná inkább saját környezetét, és annak teljes a képzelet minden szintjére kiterjesztve a "lehetetlen" szó eltörlésének ismeretét!
 
megváltozna a világ és az emberiség. egy új faj születne, és ha ezt megértené egyszerre minden ember - képzeld csak el hová juthatna el népünk?
el kell törölni a hatalomvágy érzésének létezését is.
játsz csak el a gondolattal! Az emberiség, csak önmaga szerint emberiség! vagy ki adta ennek a fajnak ezt a megnevezést?